|
Каталог статей
Варимо куліш з каналом Інтер
Варимо куліш з каналом Інтер Музей
козацької страви Олександра Кочубея зацікавив телеканал Інтер. Музей
діє при часописі "Музеї України" і проходить легалізацію у музейному
селі Нові Петрівці. Спільно з Музеєм слідопитів і Музеєм булатної зброї
входить до Антигламурної музейної групи. Журналістка Анастасія Даугуле і оператор Ігор Антонюк вирішили дослідити всі етапи створення справжнього козацького кулешу. Була
неділя. Тож нам довелося прокинутися о 5 ранку, відвідати ринок де
закупили свинину, пшоно, хліб, спеції... Дуже допоміг президентський
кашовар, гранд-майстер Мирослав Шваб. Не доспали і телевізійники. Щойно
ми познайомилися, зарядив нудний дрібненький дощ. Зйомки навіть хотіли
перенести. Потім просто підігнали до казана мікроавтобус - камера
залишалася сухою... Хоча всі учасники дійства і телегрупа промокли
повністю. Як Сашко у таких умовах розвів і підтримував вогонь -
загадка. Куліш набув якогось екстремального забарвлення... Встигли
взяти одне в одного коментарі, підсохнути біля вогню. Нарешті, куліш
готовий. Дружно стали до столу... Ймовірно, сюжет вийде на Інтері у
Подробицях на День музеїв о 20-00 Зйомки - Віктор Тригуб
http://www.youtube.com/watch?v=kzgIAt2zjhU
<object
width="480" height="385"><param name="movie"
value="http://www.youtube.com/v/kzgIAt2zjhU&hl=ru_RU&fs=1&"></param><param
name="allowFullScreen" value="true"></param><param
name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed
src="http://www.youtube.com/v/kzgIAt2zjhU&hl=ru_RU&fs=1&"
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always"
allowfullscreen="true" width="480"
height="385"></embed></object>
|
Категорія: Мои статьи | Додав: pereyslav (16.05.2010)
|
Переглядів: 914
| Рейтинг: 0.0/0 |
|